About Me

Images

Hei! Eu sunt Pletea

Spre deosebire de alte persoane ma consider un om norocos deoarece am reusit sa-mi descopar talentul de a surprinde emotiile variate ale oamenilor in diferite cadre, sa-l transform intr-o pasiune, iar mai apoi intr-o munca zilnica realizata cu drag.

De mic, parintii m-au invatat frumosul artei si de aici s-a dezvoltat si pasiunea mea pentru fotografie. Mama mea, dedicata domeniului picturii, exprima intr-un mod diferit si unic emotiile. Astfel, acest lucru a reprezentat pentru mine frumosul ce se afla oriunde in lume, in forme si domenii variate. Fiind incurajat si sustinut de parinti si de prieteni am hotarat sa-mi transform aceasta pasiune in profesie. Fiecare eveniment ofera o gama larga de emotii si exprima o poveste aparte. Deoarece sunt un fotograf tanar, cu experienta in domeniul artei foto, dar care mai are de invatat din momentele vietii de zi cu zi, am decis sa le impartasesc tuturor celor din jur viziunea mea asupra modului de a relata povesti frumoase, in care predomina iubirea.

Pentru mine, evenimentele reprezinta o portita prin care pot evada pentru câteva momente din cotidian. Așadar, sunt foarte atent la micile detalii pentru a trai clipa împreuna într-un mod de neuitat și pentru a va infatisa în cea mai buna lumina, caci odată cu scurgerea timpului tot ce ne vor ramane sunt amintirile redate prin fotografii.

Follow Me

Need a photographer?